Atatürk Ortaokulu

Belgegeçer : yok
WEB https://gonenataturkoo.meb.k12.tr
Adres : Reşadiye Mah. 313 Sok. No7 Gönen / BALIKESİR
VİZYON : Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı; • Bilgili, becerikli, kendine güvenen, • Çevreleri ile iletişim kurabilecek davranışları kazanmış, • Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, • Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmış, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilen, • Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, • Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı bireyler olarak yetiştirmektir.
MİSYON : Kendisine, ailesine, çevresine ve ülkesine karşı sorumluluklarını bilen; ülkesine, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan; geçmişinden kopmadan geleceğine koşan, farklılıklara karşı hoşgörülü, öğrenmeyi temel ilke Kabul eden, genç nesiller yetiştirmek. KÜTÜPHANEDE BULUNAN KİTAP SAYISI: 300
BAŞARILAR : 0

Saatler : Başlama: 08:30 Bitiş : 15:35
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Dolmuş.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 104 km. İlçe merkezine 1 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :